Blue Kush Berry - Chong's Choice - Feminised - Paradise Seeds

In stock
SKU
blue-kush-berry-chongs-choice-paradise-seeds

Blue Kush Berry is een zoet smakende indica die de machtige Kush power combineert met een verrukkelijke fruitige geur. In samenwerking met Chong's Choice heeft Paradise Seeds aan deze populaire soort een shot Hollandse kracht en vitaliteit toegevoegd om te komen tot een kwalitatief hoogwaardige plant die tot grootse prestaties in staat is.

 

Grouped product items
Product Name Qty
Blue Kush Berry - 3PACK
€26.00
Blue Kush Berry - 5PACK
€40.00
Blue Kush Berry - 10PACK
€75.00

Blue Kush Berry®

Gefeminiseerd

Type: Indica dominant

Bloeitijd: 55 / 60 dagen binnen. Half oktober buiten (noordelijk halfrond)

Geschikte kweeklocatie: Binnen. Buiten tussen 50º NB en 50º ZB.

Opbrengst: 500 g per m² binnen. 800 g per plant buiten.

Effect: Langdurig super stoned, ontspannend en verdovend effect.

Smaak: Fruitig, besachtige zoetheid.

THC: ***

CBD: *

 

Blue Kush Berry is een zoet smakende indica die de machtige Kush power combineert met een verrukkelijke fruitige geur. In samenwerking met Chong's Choice heeft Paradise Seeds aan deze populaire soort een shot Hollandse kracht en vitaliteit toegevoegd om te komen tot een kwalitatief hoogwaardige plant die tot grootse prestaties in staat is.

 

Hoewel deze combinatie binnen de scene relatief nieuw is, beschikt deze plant over voorouders van niveau. De Kush plant is kort en bossig, befaamd om z'n zeer hoge harsgehalte en potente effect. Voeg daar Shiskaberry aan toe en je hebt een verrukkelijke soort met een zoete bessensmaak en een effect dat aankomt als een mokerslag.

 

Net als andere Kush soorten wordt deze plant gekenmerkt door een geringe hoogte en een bossige groei. Reken er op dat de Blue Kush Berry dikke compacte cola's zal ontwikkelen die uit de stengel knallen als shiska bessen in een fantasy zomertuin. Tegen oogsttijd zal de kleur veranderen, de toppen gloeien van paarstinten en vullen je kweekruimte met de meest verrukkelijke aroma's.

 

Dankzij z'n geringe lengte is dit een geweldige plant voor een binnenteelt, zeker wanneer de hoogte beperkt is. De makkelijke verzorging van deze cannabisplant maakt hem tot geweldig gezelschap in de kweekruimte en de blueberry tonen verspreiden een aangenaam (zij het penetrant) aroma.

 

Ook buiten presteert Blue Kush geweldig. Dankzij z'n Kush voorouders is dit een stevige no-nonsense plant die voor de meeste tuinen geschikt is. Natuurlijk zal hij reageren op intense zonneschijn, maar hij zal het ook goed doen in de meer noordelijke streken van Amerika en Europa. Wel moet worden opgemerkt dat de onderscheidende blueberry kleur afhankelijk van het klimaat kan verschillen.

 

Met stevige dikke toppen die zijn overdekt met een dikke laag trichomen, contrasteren de paarstinten  met de oranje klierhaartjes en, zoals je mag verwachten, barsten deze toppen van de fruitsmaak! De hinten van zoete bessen  suggerereren iets zachts en delicaats, maar het effect is juist het totaal tegenovergestelde: een krachtige, langdurige super stonedheid die je aan de bank zal kluisteren.

 

Behalve dat deze soort populair is onder recreatieve liefhebbers van een heftig rokertje, beschikt hij ook over medicinale eigenschappen – in het bijzonder op het gebied van stress, pijnbestrijding en het stimuleren van de eetlust.

 

 

More Information
SeedbankParadise Seeds
GenderFeminised
VarietyMostly Indica
Type of floweringPhotoperiod
Flowering time (indoors)7-8 weeks
THCHigh THC(15-20%)
CBD contentLow
YieldHigh
Plant HeightShort
Write Your Own Review
You're reviewing:Blue Kush Berry - Chong's Choice
Your Rating