DFA Autoflowering - 5PACK - Feminisierter - Super Strains

Auf Lager
SKU
dfa-autoflowering

Een sterke maar compacte plant met wereldberoemde genetica

DFA Autoflowering is een 50/50 gefeminiseerde hybride tussen Enemy of the State en verschillende geselecteerde Indica- en Sativa-soorten. Een sterke maar compacte plant die haar hoge verwachtingen en beroemde genetische afstamming waarmaakt. Deze autoflowering soort vertoont veel groeikenmerken van onze beroemde ouder - Super Strains Seeds Enemy of the State spanning – maar zal veel eerder klaar zijn. DFA Autoflowering is na slechts 8 bloeiweken klaar voor de oogst en wordt niet hoger dan 80-100 cm. Ondanks dat DFA Autoflowering relatief klein van gestalte is, heeft ze een krachtige stoot. Haar rook zorgt voor een zwaar Indica-effect, zeker zeer respectabel in termen van kracht, terwijl haar aroma's kunnen worden omschreven als een mix van zoetheid, gecombineerd met een uitgesproken skunk-smaak.

MAXIMALISEER UW SKUNKY ESSENTIE

Deze kwalitatieve mix van genetica zorgt voor een sterke groei en grote toppen.

DFA autoflowering is een gemakkelijk te kweken autoflowering soort, een complexe kruising van Enemy of the State met verschillende anonieme stammen. Deze kweek heeft een ongelooflijk productieve plant ontwikkeld met een stevige structuur, dikke toppen en het zwaar inslaande Indica-effect - met dank aan haar beroemde ouders. Hoewel de plant relatief kort in hoogte blijft, heeft ze een open takstructuur waardoor licht het hele bladerdak kan bereiken, wat op zijn beurt leidt tot grotere opbrengsten en meer gedefinieerde smaken. DFA's korte groeicyclus van slechts 12 weken van zaadje tot oogst maakt het ideaal voor ongeduldige kwekers en diegenen die de oogst willen optimaliseren voor zakelijke doeleinden. DFA Autoflowering heeft een THC-gehalte van ongeveer 16%, heeft dichte en compacte toppen en een verbluffend zoet aromatisch profiel.

DFA Autoflowering / SMAAK

DFA Autoflowering is het resultaat van een kruising van Indica, Sativa en Enemy of the State genetica om een ​​autoflower soort te creëren die productief, compact en vol van smaak is. DFA Autoflowering biedt geweldige opbrengsten met een verbluffend zoet aromatisch profiel. De aroma's kunnen worden omschreven als een mix van zoetheid, gecombineerd met een uitgesproken skunk-smaak. Een uniek pallet van fruitige bosaroma's met rokerige hints van peper.

DFA Autoflowering / EFFECT

DFA Autoflowering door Super Strains is een autoflowering soort die delicate handen en veel verzorging vereist, maar ze beloont kwekers met grote opbrengsten die gepaard gaan met een verbazingwekkend krachtig mentaal effect. Beroemd om een ​​evenwichtige stimulatie van lichaam en geest; haar indica-genen geven je fysieke ontspanning en haar sativa-genen voegen een intelligente, zachte high toe aan de mix. Zolang je deze soort niet misbruikt, zul je een geweldige tijd hebben, maar als je overboord gaat, zul je al snel op de bank dutten.

DFA Autoflowering / INDOOR 

IIt is een makkelijk te kweken, kleine maar sterke plant met hoge opbrengsten van rond de 600 gram/m². DFA Autoflowering wordt gemiddeld 80 cm hoog, met brede takken en een flinke concentratie toppen. Geschikt voor zowel binnen- als buitenkweek, met een bloeitijd van slechts 8 weken. Een deel van wat deze soort geweldig maakt, is de open structuur van de plant, waardoor licht het bovenste bladerdak kan binnendringen en de lager gelegen takken kan bereiken. Haar takstructuur en bladproductie vereisen dat je slechts 9-12 planten per vierkante meter plaatst voor je binnenkweek.

DFA Autoflowering / OUTDOOR 

Ons Enemy of the State is al een uitstekende soort voor buitenkweek, maar de autoflowering versie maakt het nog eenvoudiger. Als ze buiten wordt gekweekt, is deze soort vrij eenvoudig te kweken en als ze in een zonnig gebied wordt geplant, kun je tot 100 gram per plant krijgen die niet eens 1 meter hoog is. DFA Autoflowering ontwikkelt zich van zaad tot oogst in slechts 12 weken en deze korte groeicyclus maakt het ideaal voor ongeduldige kwekers en voor diegenen die hun oogst en seizoenspotentieel willen optimaliseren

Weitere Informationen
SeedbankSuper Strains
GeschlechtFeminisierter
SorteHybrid (40/60 - 60/40)
Art der BlüteAutoflowering
Blütezeit (drinnen)6-7 Wochen
THC-GehaltHoch (15-20%)
CBD-GehaltNiedrig
AusbeuteDurchschnitt
PflanzenhöheNiedrig
Schreiben Sie eine Bewertung
Sie bewerten:DFA Autoflowering - 5PACK
Ihre Bewertung
Who Viewed This Also Viewed
Next of Kin - 5PACK
Next of Kin - 5PACK
Automatic Fini - 5PACK
Automatic Fini - 5PACK
Turing Autoflowering - 5PACK
Turing Autoflowering - 5PACK
La Cucaracha - 5PACK
La Cucaracha - 5PACK

Willkommen zu

Amsterdam Seed Center

Bist du mindestens 18 Jahre alt?

Sie müssen mindestens 18 Jahre alt sein, um diesen Webshop zu besuchen